keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Tavaroiden hankintaa

Viikolla 33 mennään! :) Jokainen päivä ja viikko eteenpäin on kiitoksen aihe. Hiljalleen alkaa tuntua aika todelliselta. Meille tulee kohta kaksi vauvaa... Olemme nyt käyneet perhevalmennuksessa, tutustumassa synnytyssairaalaan ym. Paljonhan lehdissä ja oppaissa ja netissä on samaa tietoa. Mutta on ollut silti kiva kuulla asioita ja nähdä muita odottavia vanhempia. Muutama asuu tässä meidän lähellä, kärryttelyseuraa ensi keväälle ja kesälle.

Suurimmat hankinnat alkaa nyt olla tehty. On sänky, kaukalot, vaunut, vähän vaatteita ym. Kyllä niillä alkuun pitäisi päästä. Yhden setin vaatteita ostin itse, eli kerran olen käynyt vauvavaateostoksilla. Enkä enempää ehkä itse hankikaan. Jätän tilaa, jos isovanhemmat ym. ostavat vaatteita. Ja kyllähän niitä sitten saa lisää. Ja kyllä niitä ihan kiva määrä jo on. Hassua miten paljon tavaraa, ja isoa tavaraa kahta niin pientä pötkälettä varten tarvitaan :D

Viime viikolla oli lääkäri, tilanne oli ennallaan, eli kaikki hyvin. Ensi viikolla uudestaan. Katsotaan tiheneekö sitten lääkärikäynnit vai ei. Viimeksi lääkäri jutteli jo vähän synnytyksestä. Aika paljon ihmisiä siellä tulee olemaan, me, lääkäri, 2 kätilöä ja mahdollisesti vielä toinen lääkäri, ja pienet vauvat tietysti. Hirveästi en osaa synnytystä vielä ajatella. Kyllähän se mielessä pyörii mutta sellaisena aika sumuisena asiana.

Suurimman osan ajatuksista vie vielä jännitys siitä, ettei lapset syntyisi liian aikaisin. Nyt on alkanut supistelemaan, tai harjoitussupituksia ne taitavat suurimmaksi osaksi olla. Täällä kotona yksin on aikaa kuulostella omia tuntemuksiaan ja pohtia, että onkohan tuo ja tuo nyt normaalia ja pitääköhän tuosta huolestua. Se on aika rankkaa korvien välille. Mutta onneksi niitä saa välillä purkaa muille ja se helpottaa. Kun en ole ennen ollut raskaana, kaikki on uutta! :D

Sukat sain valmiiksi vauvoille. Laitan niistä kuvan myöhemmin. Vaihdoin langat ja nämä uudet paljastavat varmasti vauvojen sukupuolen. ;) Kovasti vauvat tuntuvat liikkuvan ja välillä hikkaa olevan. Välillä vain tuijottelen vatsaa ja kuulostelen vauvojen liikkeitä. Se on ihanaa ja erikoista. Toivottavasti tästä osaa ottaa kaiken ilon irti. Ruokavalion kanssa pitää olla tiukkana... Mutta... Saankohan tänään Runebergin torttua? :)

Netistä ja tutuilta löytää kaikkea hyödyllistä! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti