sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

H-hetki lähestyy...

38+1. Eli tällä viikolla käynnistetään, elleivät vauvat sitten päätä tulla itse :) Kuten varmaan arvaakin, viikonloppuna on ollut aika sekavat fiilikset. Innoissaan ja pelokas samaan aikaan. Raskausaika on kuitenkin mennyt sitten niin kovin nopeasti ja sairaslomakin meni nopeasti. Viikonloppuna on ollut tuskaisempaa olla. Mutta aika lyhyeksihän mulla tämä tuskallisen olemisen jakso jää. Ihmeen "hyvin" on raskaus mennyt kipujen ja olojen suhteen. Tietysti kaikki on suhteellista. Ehkä sitä on ollut enemmän huolissaan, että kunhan kaikki menee hyvin.

Eikä ole ehtinyt kovasti edes odottaa, että tulisivat nyt jo. Kun on ollut huolissaan, että pysyisivät sisällä. Niin ei ole jotenkin edes tajunnut odottaa, että tulkaa jo nyt. Mutta NYT saisivat kyllä tulla :) Tänään siirrettiin vauvojen sängyt makuuhuoneeseen ja sairaalakassi on pakattuna. Olohuone on tapetoitu loppuun. Hyvässä mallissa siis. Välillä jännittää ja ahdistaa mutta juuri nyt on ihan hyvä fiilis. Luulen, että sukulaisia ja kavereita jännittää enemmän tällä hetkellä ;) Nautitaan tästä hetkestä, kyllä tässä varmasti ehtii vielä jännittämään, ehkä.

Sain haasteen. Olen aloittanut vastaamisen mutta se on vielä vähän kesken... On ollut muka kiireinen (?!) viikko. No, väsynyt viikko. Julkaisen sen heti vain kun pystyn. Voi olla, että nyt tulee vähän pidempi tauko, kun vauvojen synnytys alkaa olemaan käsillä. Toivotaan ja uskotaan, että kaikki menee hyvin! Todennäköisesti kun kirjoittelen seuraavan kerran, meistä kahdesta on tullut perhe. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti